MASSA TRÄFFAR!

Lila

Frisk & Fri Eskilstuna bjuder in till en öppen träff för dig som är drabbad av en ätstörning eller är närstående till någon med en ätstörning.
Under träffen så berättar vi om vår verksamhet och känner in vad deltagarna har för behov. Vi fokuserar på friskhet och motivation och på att deltagarna ska få prata med andra som befinner sig i samma situation. Träffarna leds av en samtalsledare som själv har erfarenhet av ätstörningar. Såväl medlemmar som icke-medlemmar är välkomna på våra öppna träffar och de är kostnadsfria.

TID OCH PLATS

Torsdagen den 3/8 2017, klockan 19.00-20.30
Sensus på Lagerkvistgatan 2, Eskilstuna

ANMÄLAN OCH FRÅGOR

Anmälan och eventuella frågor skickas till [email protected]

VARMT VÄLKOMNA

 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 

ÖPPEN TRÄFF FÖR DRABBADE I GÖTEBORG – 24

JULI

Lila

Frisk & Fri Göteborg bjuder in till en öppen träff för dig som är drabbad av en ätstörning.
Under träffen så berättar vi om vår verksamhet och känner in vad deltagarna har för behov. Vi fokuserar på friskhet och motivation och på att deltagarna ska få prata med andra som befinner sig i samma situation. Träffarna leds av en samtalsledare som själv har erfarenhet av ätstörningar. Såväl medlemmar som icke-medlemmar är välkomna på våra öppna träffar och de är kostnadsfria. Ingen anmälan krävs.

TID OCH PLATS

Måndag 24/7 2017,  klockan 19.00 – 20:00.
Mellangatan 1 på Järntorget. OBS: Ej Sensus!

FRÅGOR OCH MER INFORMATION

Har du några frågor är det bara att du hör av dig till oss på [email protected]

VARMT VÄLKOMNA!

 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

ÖPPEN TRÄFF FÖR NÄRSTÅENDE I GÖTEBORG – 25 JULI

Turkos

Frisk & Fri Göteborg bjuder in till en öppen träff för dig som är närstående till någon med en ätstörning. Under träffen berättar vi om vår verksamhet och känner in vad deltagarna har för behov. Denna träff ger dig som närstående möjlighet att utbyta erfarenheter, tankar och känslor med människor i liknande situationer. Samtalsledaren har egen erfarenhet av ätstörningar och är närstående till någon som haft en ätstörning. Såväl medlemmar som icke-medlemmar är välkomna på våra öppna träffar och de är kostnadsfria. Ingen anmälan krävs.

TID OCH PLATS

Tisdag 25/7 2017,  klockan 19.00 – 20:00.
Mellangatan 1 på Järntorget. OBS: Ej Sensus!

FRÅGOR OCH MER INFORMATION

Har du några frågor är det bara att du hör av dig till oss på [email protected]

VARMT VÄLKOMNA!

 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

STÖDGRUPP FÖR NÄRSTÅENDE I MALMÖ – START 6 SEPTEMBER

Moln

Den 6 september startar Frisk & Fri i Malmö en stödgrupp för närstående. Gruppen träffas vid fyra tillfällen och samtalar kring upplevelsen av att vara närstående till en person som är drabbad av en ätstörning. En volontär med erfarenhet av att vara närstående kommer att fungera som samtalsledare. Gruppen ger dig möjlighet att utbyta erfarenheter, tankar och känslor tillsammans med personer i liknande situation.

PRIS

För att delta i gruppen behöver du vara medlem i Frisk & Fri. Läs mer och bli medlem här. Förutom medlemskapet kostar det 500 kr i kursavgift för att delta i gruppen. Om två eller fler från samma familj vill delta: 500 kr + 250 kr/extra per deltagare. Sätt in kursavgiften på vårt PG: 90 00 87-8. Märk betalningen med ditt namn + ”närstående Malmö”. Kursavgiften ska vara betald innan gruppen startar.

DATUM OCH TID

6 september, 20 september,4 oktober, 18 oktober
Tid:  18.30 – 20.30

PLATS

Sensus studieförbund, Studentgatan 4, Malmö

MER INFO OCH ANMÄLAN

Kontakta oss på [email protected]

Kommentera här: